Green Olive Environmental Technology Co., Ltd

Důvody, které musíte vědět, proč byste měli přestat používat šálek z polystyrenu k pití dalšího šálku kávy

Čas vydání: 2020-11-06 00:11:17  Hity: 13

Zvýšení pracovního tlaku a popularita „potravin na cestách“ zvýšila potřebu používat jednorázové obaly na potraviny, jako jsou nádoby na jídlo z polystyrenu, jednorázové šálky na kávu z polystyrenu, talíře na jedno použití a mísy. S povědomím o problémech globálního oteplování a znečištění životního prostředí si stále více podniků a jednotlivců uvědomuje svou odpovědnost zejména za udržitelná řešení - ať už se jedná o ekologicky šetrné výrobky, biologicky rozložitelné a kompostovatelné materiály nebo výrobky, které nejsou zdraví škodlivé.

11.jpg


Víte, že používání kelímků z polystyrenu vám může způsobit problémy se štítnou žlázou, menstruační nepravidelnosti nebo dokonce rakovinu!

Všichni bychom měli vědět, že jak může polystyren přinést škodlivé účinky na vaše zdraví, je bezpečné dávat polystyren do mikrovlnné trouby? co taví polystyren?

Dopad výrobku z polystyrenu na zdraví

Polystyren je obchodní značka materiálu, polystyrenu (PS). Je označen číslem 6 nebo PS v trojúhelníku na spodní straně obalu potravin.

Polystyrénový pěnový výluh polystyrén do kapalin, které obsahují. Nádoby z polystyrenu zjevně během používání ztrácejí váhu. Bylo pozorováno, že migrace styrenu z polystyrénového kelímku obsahujícího studené nebo horké nápoje je až 0,025% pro jednorázové použití. To se může zdát jako poměrně nízké číslo, dokud to nepracujete takto: Pokud pijete vodu, čaj nebo kávu z polystyrenových kelímků čtyřikrát denně po dobu tří let, možná jste spolu s vaší spotřebovali asi jeden polystyrenový kelímek v hodnotě styrenu. nápoje.

111.jpg


Vliv styrenu na vaše zdraví

Jakmile se styren dostane do vašeho jídla nebo pití pomocí nádobek z polystyrenu, jako jsou šálky z polystyrenu - a pak do vás - co to dělá? Studie naznačují, že styren napodobuje estrogeny v těle, a může proto narušit normální hormonální funkce, což může přispět k problémům se štítnou žlázou, menstruačním nepravidelnostem a dalším problémům souvisejícím s hormony, stejně jako k rakovině prsu a rakovině prostaty.

Estrogenicita styrenu je považována za srovnatelnou s estrogenitou Bisfenolu A, dalšího silného estrogenu napodobujícího svět plastů. Bylo zjištěno, že nízké hladiny bisfenolu A snižují počet spermií u potkanů.
Styren je Mezinárodní agenturou pro výzkum rakoviny Světové zdravotnické organizace považován za možný lidský karcinogen. Důkazy již ukazují, že styren způsobuje rakovinu u zvířat.

Na druhou stranu na jedno použití, jako např   Ekologicky šetrné nádobí Green Olive   je zelený, přírodní a bezpečný, je vyroben z přírodních rostlinných vláken bez jakýchkoli nebezpečných přísad, má oproti polystyrenu nebo plastovým výrobkům následující výhody:

1. Plně kompostovatelný, bez dalších nákladů na nakládání s odpady, jako jsou plasty, trvá 60–90 dní, než se úplně rozloží. Zatímco plasty potřebují desítky let a poškozují zdraví lidí znečištěním podzemní vody

Bezpečné v mikrovlnné troubě - bez nebezpečného plynu nebo látek uvolňovaných během ohřevu

2. Je vyroben z neropného materiálu, obnovitelný a lze jej rychle regenerovat

3. Vyrobeno z potravin   přírodní rostlina   vlákno, bezpečné pro styk s potravinami.

 

Další informace získáte přímo na domovské stránce webu. Nebo navštivte kliknutím: https://www.greenolivepak.com


Předchozí: Průmyslový kompozit versus Home...

další: No